Skip to main content

April's Favoriete Make-up Look

April's Favoriete Make-up Look

April's Must-Have Make-Up Look: Stralend  Terraskes klaar

Welkom bij de lente, Strickers! Met de zon die hoog aan de hemel staat en de dagen die langer worden, is het officieel tijd om onze make-up routines te updaten naar iets lichter, frisser, en absoluut terraskes-proof. Wij hebben de perfecte make-up look samengesteld voor April, die niet alleen je natuurlijke schoonheid benadrukt maar ook perfect samengaat met de sunkissed huid die je krijgt van onze
Strick-Trick van de maand: de Overnight Hyaluronic Tan Balm.

Hydratatie meets Glow

April's make-up look is gebaseerd op drie pijlers: hydratatie, bescherming, en gebruiksgemak. We beginnen met een basis die je huid niet alleen verzorgt maar ook voorbereidt op een stralende finish. Daarvoor gaan we even terug naar onze Strick-Trick van de maand,  Overnight Hyaluronic Tan Balm, deze speelt hierin een stralende rol; deze wonderbalsem zorgt ervoor dat je elke ochtend wakker wordt met een natuurlijke, egale tan die je huid er gezond en gehydrateerd laat uitzien.


De Perfecte Producten voor een Flawless Look

  • PUNE Eyeshadow Cream: Voor een subtiele glinstering op je oogleden. Deze crème-achtige oogschaduw blendt moeiteloos voor een natuurlijk effect en kan in laagjes worden opgebouwd voor meer intensiteit. Het beste deel? Het accentueert niet de lijntjes van je oogleden, waardoor het perfect is voor alle leeftijden. 
     
                 

 

  • PUNE Lipstick Satin SPF50: Bescherm je lippen tegen de lentezon met deze hydraterende, satijnzachte lipstick. De SPF50 beschermt terwijl de subtiele, nude kleur je natuurlijke schoonheid naar voren brengt. Het resultaat? Zachte, kusbare lippen die klaar zijn voor elk terrasmoment.

  • PUNE Voluminizing Mascara: Een essentieel product voor volle, gedefinieerde wimpers. Verrijkt met Monoi & castorolie voor extra voeding en hydratatie, zorgt deze mascara voor een blikvangende look met slechts één applicatie.

         

 

  • PUNE Eye Pencil Brown: Definieer je ogen met dit luxe, bruine oogpotlood. Gemakkelijk aan te brengen voor een langhoudend resultaat, perfect om je ogen net dat beetje extra te geven.
      

Onze gouden tip van de maand om je look helemaal af te maken:

 

Vergeet je make-up niet te fixeren met de fantastische PUNE Fixingspray's. Of je nu gaat voor een matte finish met de Fixingspray Mat of een stralende glow prefereert met de Fixingspray Glow, deze sprays zorgen ervoor dat je make-up niet alleen langer blijft zitten, maar ook één wordt met je huid voor een onberispelijke uitstraling. De zachte mist van de spray laat poeders samensmelten met de huid, waardoor je look fris en flawless blijft, van zonsopgang tot zonsondergang. Dus, voor die laatste finishing touch: een snelle spritz en je bent klaar om de wereld te veroveren! 💫

 


 Waarom Deze Look een Must-Have Is?

April's make-up look is ontworpen met het idee dat make-up niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met producten die zowel verzorgen als laten stralen, biedt deze look alles wat je nodig hebt om te stralen op die eerste zonnige terrasdagen. Het is een ode aan de lente, natuurlijke schoonheid en een uitnodiging om je beste zelf te zijn, elke dag opnieuw.

Wist je dit al?

Anastasiia en Liselotte nodigen je uit bij Studio Strick om deze look zelf te ervaren. Of je nu advies wilt over hoe je deze producten het beste kunt gebruiken, of gewoon samen wilt testen wat het beste bij jou past, wij staan voor je klaar.

Dus, waar wacht je nog op? Laat April de maand zijn waarin je jouw make-up routine transformeert en jezelf toestaat om echt te schitteren. Ontdek meer over onze exclusieve make-up look van de maand en laat ons je helpen om je klaar te stomen voor de lente. 💄☀️✨

Comments

Be the first to comment.