Skincare op maat

BE GOOD TO YOUR SKIN YOU’LL WEAR IT FOR THE REST OF YOUR LIFE.

Beauty Coaching by Liselotte

Beauty coaching is een fancy Engels woord dat wil zeggen, ik help je met het uitzoeken van een nieuw verzorgings ritueel.
Je komt in een jungle van producten terecht, op de duur weet je niet meer wat gebruiken en hoe het te gebruiken.


Na een eerste kennismaking, ga ik je huid analyseren rekening houdend met je behoeften en
wensen. We zoeken samen uit welke texturen je graag hebt en wat werkt voor jou. Ik werk een programma uit, ik leg je uit hoe en wanneer je alles moet gebruiken.

Het fijne is dat het one-on-one is je kan terecht bij mij met al je vragen of specifieke skin issues.
Heb je achteraf nog een vraag sta ik steeds klaar om je hierop advies te geven.


Facial Treatments

In het verlengde van beauty coaching kan je ook kiezen voor een verzorging.
Hier kan je kiezen tussen verschillende verzorgingen. Het grootste verschil is tussen een klassieke, iets kortere verzorging of een anti-age verzorging. De verzorging wordt persoonlijk op jouw specifieke wensen en noden afgestemd.
Vermoeidheid, stress, invloeden van buitenaf tekenen zich in allerlei vormen af op en in de huid.
Daarom is geen enkele behandeling dezelfde en zoek ik voor jou een oplossing zodat je huid in no- time weer in topconditie is.

Ook heren zijn welkom om de huid een boost te geven.


Hand Treatments 

In het verlengde van skincare treatments kan je bij studio strick ook terecht voor een ontspannende behandeling voor de handen. Handen verraden veel geheimen en daarom is het belangrijk om deze eens af en toe met een royal treatment te laten ontspannen. Hierbij wordt een korte manicure gedaan maar de nadruk ligt meer op het verzorgende. Zo krijg je een zachte scrub op basis van suiker die de handen zijde zacht maakt, daarna wordt er een regenererend handmasker aangebracht. Dit masker is een anti-age masker dat de huid diep gaat hydrateren en herstellen en intens kalmeren.
Deze treatment wordt afgesloten met een ontspannende massage, de voedende handcrème heeft een uiterst sensoriële textuur en gaat de huid intens voeden zonder een vet gevoel te geven nadien.


Treatments Skincare op maat

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x